BELLA DI CAIRO GOUDA

BELLA DI CAIRO GOUDA Pizza, Pasta & Gyros!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 555 beoordelingen
24 jan 2020 om 11:27 Heerlijk! En met ananasstukjes, precies zoals ik het lekker vind.. :) :)
22 jan 2020 om 10:45 Snelle bezorging eten perfect
20 jan 2020 om 2:21 Niks gekregen, nog steeds niet. Niet bereikbaar op enige manier..... Ik vraag me wel heel erg af waarom ik deze vraag voor beoordeling krijg... Misschien eerst iets bezorgen en dan vragen? Graag contact opnemen met mij
14 jan 2020 om 22:39 Zoete spareribs met paprika en ui (ipv ananas): geen probleem! Kipschotel zonder champignons: prima! (ook al zaten er wel 3 stukjes champignons tussen) Heerlijk eten en warm. Bezorgtijd duurt altijd wat lang (ca. 1 uur), maar zijn we inmiddels gewend.
13 jan 2020 om 23:12 Was echt goeie eh, op zondag avond 23:00 besteld en voor half 12 stond hij nog voor de deur Lekker eten ook man
10 jan 2020 om 1:46 Het eten vind mond me dochter super helemaal dat de groenten die ze wou apart in een bakje werd mee bezorgd super service . We bestellen zeker vaker hier. Ze had nu een kapsalon kalfs.
7 jan 2020 om 3:22 Never nooit meer
5 jan 2020 om 23:45 We Where waiting over a hour for cold food even a dog doesn’t eat that, very bad!