BELLA DI CAIRO GOUDA

BELLA DI CAIRO GOUDA Pizza, Pasta & Gyros!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella di Cairo Gouda. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 10:21 Heeft gesmaakt! We gaan er zeker nog een keer bestellen!
25 jun 2022 om 9:20 Uitstekende kapsalon, opmerkingen goed gelezen en opgevolgd. Dank.
24 jun 2022 om 19:03 Gewoon Top! Wij zijn weer erg blij
24 jun 2022 om 15:48 Was wel te laat maar het eten was weer heerlijk alles weer goed gemaakt van de bestelling van vorige keer niet zo lekker was en veel te laat bezorgd was maar goed nu was het weer heerlijk
24 jun 2022 om 2:08 Enorm lekker eten en goed warm toen het kwam! Ook goed optijd bezorgd!
23 jun 2022 om 19:58 Ik zit al ruim 2.5 uur te wachten op mijn eten en er is nog steeds niks bezorgd. Telefoon wordt niet opgenomen. Het gaat over een pizza en een bakje pasta. Niks ingewikkelds. Binnen 15 minuten worden bezorgd. Anders wil ik mijn geld terug
23 jun 2022 om 19:50 Heel lang op mijn eten moeten wachten ze nemen de telefoon niet op die hadden ze er naast liggen ... Heb inmiddels voor de kids toch zelf maar wat gemaakt hier door was een groot deel van de bestelling overbodig
23 jun 2022 om 18:54 Eten was lekker, wel een uur te laat bezorgd.
18 jun 2022 om 21:47 Helaas een keertje bijna twee uur gewacht maar toch keurig geholpen en lekker gegeten, dank jullie wel
18 jun 2022 om 18:21 Het broidje was verschrikkelijk extra knoflooksaus wat ik besteld noet gekregen bestel et heel vaak maar nooit meer bij deze
18 jun 2022 om 10:16 Goed eten en kwaliteit
16 jun 2022 om 20:44 Wij zijn vaste klanten bij hun eten is altijd goed mag wel iets meer salade bij